Coronavirus

Beste,

Met deze communicatie willen we je op de hoogte brengen van de stappen die Variapack neemt naar aanleiding van de maatregelen genomen door de Federale Overheid.

Onze medewerkers blijven aan het werk, maar zijn overgestapt naar telewerk. Op kantoor verzekeren enkele medewerkers een permanentie. We streven naar een optimale service.

Ons magazijn blijft operationeel en onze chauffeurs blijven leveringen uitvoeren. Wij stellen alles in het werk om je zo volledig mogelijk en op het afgesproken tijdstip te leveren. Afhalingen willen we vermijden.

Interne en externe meetings worden enkel nog georganiseerd via Microsoft Teams.

Onze webshop www.variapack.shop blijft toegankelijk en wij vragen je om zoveel mogelijk langs die weg je bestellingen te plaatsen.

Geef ons een seintje wanneer u een nieuwe account aangemaakt hebt, dan doen wij het nodige om uw eerste bestelling vlot te laten verlopen.

Variapack houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de adviezen van de overheid en andere officiële instanties op de voet.

Meer informatie vindt u via https://www.info-coronavirus.be.

Aarzel niet om ons te contacteren voor al je vragen over bestellingen en ons assortiment. Wij blijven telefonisch bereikbaar via het algemeen telefoonnummer 016 301 301 maar wij geven de voorkeur aan communicatie via sales@variapack.com.

Dank voor je begrip.