Hoe kan u betalen?

Op factuur

Wij bieden u graag de mogelijkheid om op factuur te kopen. Hiervoor dient u te beschikken over een Belgisch of Luxemburgs btw-nummer.

Na een controle van uw bedrijfsgegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen activeren we uw account. Er wordt maximum één klantnummer gekoppeld aan één btw-nummer. U ontvangt uw digitale factuur op de dag van uw levering. Indien u vóór uw eerste bestelling al klant was bij Variapack, geldt de bestaande betalingstermijn. Voor nieuwe klanten bedraagt de betalingstermijn 8 kalenderdagen na de factuurdatum.


Bancontact

Bij Variapack kan u ook betalen met Bancontact, hierdoor kan u makkelijk een bestelling plaatsen. U betaalt het gevraagde bedrag online via uw eigen bank en het bedrag wordt direct van uw rekening overgeschreven.

Variapack ontvangt van uw bank een bericht dat de bestelling is betaald. Mocht u besluiten de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of terug te sturen, dan storten wij uw tegoed na ontvangst van uw retour binnen 14 werkdagen aan u terug.


Klant bij Belfius of KBC?

Via de webshop wordt u doorverwezen naar uw eigen vertrouwde bankomgeving waar u direct veilig online kunt afrekenen.

De voordelen op een rij:

  • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank of op factuur.
  • Op werkdagen voor 11u00 met Bancontact besteld? Verzending nog dezelfde dag!
  • Het gebruik van Bancontact is bij Variapack gratis.

Digitale factuur

U ontvangt van ons per mail de factuur van uw bestelling.

Prijzen exclusief btw

Alle prijzen op Variapack zijn exclusief btw tenzij anders vermeld.