Vergeet uw schalen en folie niet te bestellen!

Klik hier voor uw aspergeschalen en klik hier voor uw folie.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u meer informatie wenst.
- Via telefoon: +32 16 301 301
- Via e-mail: sales@variapack.com

Het aspergeseizoen staat voor de deur!

Laat u inspireren door Variapack!
Asperges op Vlaamse wijze
voor 2 personen

Ingrediënten
6 à 8 asperges per persoon
Boter
4 eieren
Peterselie
Peper, zout en nootmuskaat

Recept
Begin met wat boter te smelten in een pan. Zet het op een laag pitje. Om de boter te klaren, schep je de witte melkresten voorzichtig met een kleine pollepel of eetlepel uit de gesmolten boter. Een deeltje van het residu zakt naar de bodem. Ook dat gebruik je niet.

Begin met het koken van de eieren en pel ondertussen de asperges met een dunschiller. Haal de buitenste schil eraf. Warm een pan met water op en doe hier de asperges en wat zout in. Breng het aan de kook. Wanneer het kookt, doe je het vuur uit en laat je de asperges nog vijf minuten rusten.

Leg de asperges op een warme schaal. Plet de eieren met een vork en strooi ze over de asperges. Doe er wat peterselie over en als laatste de geklaarde boter.

Laat het smaken!

Het aspergeseizoen komt er weer aan!